Het bedrijf Flyeralarm heeft op basis van een analyse van het voetbalspel FIFA 21 voorspeld dat Nederland de halve finale van het EK haalt. België wint volgens het populaire spel.
Volledig scherm
Het bedrijf Flyeralarm heeft op basis van een analyse van het voetbalspel FIFA 21 voorspeld dat Nederland de halve finale van het EK haalt. België wint volgens het populaire spel. © EPA

FIFA 21-spelerskaarten voorspellen uitschakeling Nederland in halve finale EK 2021

Als we de spelerskaarten uit de voetbalgame FIFA 21 moeten geloven gaat het Nederlands elftal stranden tijdens de halve finale van het Europees Kampioenschap voetbal. Dit blijkt uit een uitgebreide analyse van Flyeralarm. In de halve finale wordt Oranje naar verwachting uitgeschakeld door de uiteindelijke EK-winnaar België.

  1. Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Rudy van Buren is een van de beste simracers van Nederland. De 29-jarige Nederlander begon zijn carrière op de kartbaan, maar moest daar vanwege de hoge kosten mee stoppen. Zijn daaropvolgende overstap naar de sim was zo succesvol dat het hem ook weer kansen op het echte circuit opleverde, maar dat ging volgens de coureur zeker niet vanzelf. „Veel mensen beseffen niet hoeveel marketingwerk er nodig is om te kunnen racen.”