Schalke 04 heeft financiële problemen door de coronapandemie en slechte prestaties van het voetbalteam. De club overweegt haar plek in de League of Legends European Championship te verkopen ter compensatie.
Volledig scherm
Schalke 04 heeft financiële problemen door de coronapandemie en slechte prestaties van het voetbalteam. De club overweegt haar plek in de League of Legends European Championship te verkopen ter compensatie. © EPA

Financiële reddingsboei: Schalke 04 overweegt plek in competitie League of Legends te verkopen

De Duitse voetbalclub Schalke 04 zou op het punt staan om haar plek in de grootste League of Legends-competitie van Europa, de League of Legends European Championship (LEC), te verkopen. De Franse krant L’Equipe meldt dat de ploeg uit Gelsenkirchen 20 miljoen zou willen hebben voor de plek.

 1. Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf dat valsspeelsoftware verkocht opgedoekt. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. Napoli wint in doelpuntrijke topper van Lazio Roma
  Play

  Napoli wint in doelpunt­rij­ke topper van Lazio Roma

 2. Voormalig FC Twente-spits Enes Ünal trefzeker tegen FC Barcelona
  Play

  Voormalig FC Twen­te-spits Enes Ünal trefzeker tegen FC Barcelona