Fortnite-speler Wrigley stuurde een tweet de wereld in waarin hij Epic Games CCO Donald Mustard aanspoorde tot zelfmoord. Hij diskwalificeerde zijn team daarmee in de Fortnite Champion Series, de grootste Fortnite-competitie ter wereld.
Volledig scherm
Fortnite-speler Wrigley stuurde een tweet de wereld in waarin hij Epic Games CCO Donald Mustard aanspoorde tot zelfmoord. Hij diskwalificeerde zijn team daarmee in de Fortnite Champion Series, de grootste Fortnite-competitie ter wereld. © Fortnite

Fortnite-team mist kans op 150.000 dollar door tweet

Een team van drie Fortnite-spelers is afgelopen weekend gediskwalificeerd in de finale van de Noord-Amerikaanse Fortnite Champion Series, de grootste Fortnite-competitie ter wereld. Eén van de spelers spoorde de Chief Creative Officer (CCO) van Fortnite-ontwikkelaar Epic Games aan tot zelfmoord. Het team liep daardoor de kans op de hoofdprijs van 150.000 dollar mis.

 1. Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf dat valsspeelsoftware verkocht opgedoekt. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. Everton voor derde duel op rij zonder overwinning

  Everton voor derde duel op rij zonder overwin­ning

 2. Laagvlieger West Bromwich Albion rekent af met Southampton
  Play

  Laagvlie­ger West Bromwich Albion rekent af met Southamp­ton