Tijdens een zogeheten speedrun-evenement, waarbij gamers verschillende spellen zo snel mogelijk uitspelen, is bijna 2000 euro opgehaald voor het goede doel.
Volledig scherm
Tijdens een zogeheten speedrun-evenement, waarbij gamers verschillende spellen zo snel mogelijk uitspelen, is bijna 2000 euro opgehaald voor het goede doel. © Activision

Gamers halen bijna 2000 euro op voor het goede doel door spellen snel uit te spelen

Tijdens de Benelux Speedrunning Gathering Online 4 hebben gamers 1857 euro opgehaald. In de bijna 50-urige estafette probeerden spelers vanuit de hele wereld spellen zo snel mogelijk uit te spelen, ook wel speedrunnen genoemd. Het geld is opgehaald voor de Mind Foundation, een organisatie die zich inzet voor mentale gezondheid.

 1. Investeerdersgroep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  Investeer­ders­groep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  De CtW Investment Group heeft kritiek geuit op de bonus van 200 miljoen dollar die Activision-Blizzard baas Bobby Kotick krijgt. De investeringsgroep laat weten dat Kotick gebruik maakt van een bijzondere provisie in zijn contract om de bonus te ontvangen. Ondanks het feit dat de aandelen van de uitgever van onder andere Call of Duty en Overwatch flink zijn gestegen, is dit volgens CtW niet te koppelen aan de prestaties van Kotick.
 1. Everton voor derde duel op rij zonder overwinning

  Everton voor derde duel op rij zonder overwin­ning

 2. Laagvlieger West Bromwich Albion rekent af met Southampton
  Play

  Laagvlie­ger West Bromwich Albion rekent af met Southamp­ton