Nederlander Tim ‘Spam’ Lunenburg bevindt zich op een zevende plaats na de eerste dag van het WK Trackmania, een populair racespel.
Volledig scherm
Nederlander Tim ‘Spam’ Lunenburg bevindt zich op een zevende plaats na de eerste dag van het WK Trackmania, een populair racespel. © Trackmania

Gemengde gevoelens na eerste dag WK Trackmania

Trackmania-speler Tim ‘Spam’ Lunenburg heeft op de eerste dag van het WK vijf punten bij elkaar gereden. Daarmee vindt de Nederlander zichzelf terug op een gedeelde zevende plek in de tussenstand. Hij ligt dus nog steeds op koers voor een plek bij de eerste acht, die aan het einde van dag twee recht geeft op plaatsing voor de finaledag op 4 juli.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.