Het Nederlands FIFA-elftal zit op het WK voor landenteams in een poule met onder andere Italië, Denemarken, Maleisië en Uruguay.
Volledig scherm
Het Nederlands FIFA-elftal zit op het WK voor landenteams in een poule met onder andere Italië, Denemarken, Maleisië en Uruguay. © FIFAe

Loting bekend: Nederland in poule met Maleisië en Uruguay tijdens FIFA WK voor landenteams

De poules voor het FIFA 21 WK voor landenteams zijn vanmiddag bekendgemaakt. E_Oranje, het Nederlandse team bestaande uit Levi de Weerd en Ali Riza Aygün, zit in de poule met onder andere Maleisië, Italië en Uruguay. In totaal strijden 24 landen in vier poules om een plek in de finale van het WK met een prijzenpot van 500.000 dollar (ongeveer 420.000 euro).

  1. Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    De populaire livestreamer Félix ‘xQc’ Lengyel stopte midden in een toernooi met een hoofdprijs van 10.000 dollar (zo’n 8200 euro) omdat het volgens hem te lang zou duren. De Canadese streamer was nog op zoek naar een teamgenoot in het tactische schietspel Valorant, maar toen die te lang op zich liet wachten, besloot hij het op te geven en te stoppen. Zijn team had al drie potjes gespeeld voordat het uit elkaar viel door ongeduld.