De rivaliteit tussen Fnatic en G2 Esports kende lange tijd dezelfde winnaar, maar afgelopen zaterdag won Fnatic na ruim 870 dagen eindelijk weer eens een ‘best-of-5' van hun aartsrivaal.
Volledig scherm
De rivaliteit tussen Fnatic en G2 Esports kende lange tijd dezelfde winnaar, maar afgelopen zaterdag won Fnatic na ruim 870 dagen eindelijk weer eens een ‘best-of-5' van hun aartsrivaal. © Screengrab YouTube

Na 874 dagen eindelijk een andere winnaar bij rivalenstrijd in play-offs LEC

LECTwee keer eerder troffen Fnatic en G2 Esports elkaar in dit seizoen van de Europese League of Legends-competitie en twee keer eerder won G2 Esports met gemak van hun rivaal. Afgelopen zondag streden beide teams om een plek in de grote finale en Fnatic won na vijf games de knotsgekke strijd. Een rematch in de finale lonkt.

 1. Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  VR-specialist Wouter van den Bijgaart van The VR Room en esports-expert Thomas Runhart van de Esports Game Arena hebben hun krachten gebundeld om beide expertises, virtual reality en esports, samen te brengen in het allereerste VR esports-platform van Nederland. Naast de Engelstalige website VREsports.com, die volledig in het teken staat van competitief gamen in VR, lanceren de partijen later dit jaar bovendien een toernooiplatform met eigen community, genaamd VREvolution.
 1. Dick Advocaat: 'Na de tegengoal een moeilijk verhaal'
  Play

  Dick Advocaat: 'Na de tegengoal een moeilijk verhaal'

 2. AZ-watcher Nik Kok: 'AZ moet leren wedstrijd te killen'
  Play

  AZ-wat­cher Nik Kok: 'AZ moet leren wedstrijd te killen'