Begin 2020 wonnen Tony Kok (midden) en Jonas Ghebrehiwot (rechts) 25.000 euro door de finale van de eDivisie in AFAS Live te winnen.
Volledig scherm
Begin 2020 wonnen Tony Kok (midden) en Jonas Ghebrehiwot (rechts) 25.000 euro door de finale van de eDivisie in AFAS Live te winnen. © eDivisie

Nederlandse FIFA-competitie begint weer bijna: ‘Heel blij met commitment van alle Eredivisie-clubs’

De eDivisie, de FIFA-competitie van de Eredivisie, kan binnenkort eindelijk weer beginnen. Het vorige seizoen werd na vier speelrondes al stilgelegd door de coronacrisis en werd nooit afgemaakt. Arnoud Schonis, Project Manager eSports bij de Eredivisie CV en verantwoordelijk voor de eDivisie, blikt terug maar kijkt vooral uit naar het nieuwe seizoen.

 1. Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf dat valsspeelsoftware verkocht opgedoekt. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. Interview Mathieu van der Poel na winst in Albstadt
  Play

  Interview Mathieu van der Poel na winst in Albstadt

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap