Een ontsnapte Britse gevangene is betrapt tijdens het kopen van de nieuwste Call of Duty. De Brit viel vervolgens één van de agenten die hem staande hielden aan en krijgt 19 maanden extra celstraf.
Volledig scherm
Een ontsnapte Britse gevangene is betrapt tijdens het kopen van de nieuwste Call of Duty. De Brit viel vervolgens één van de agenten die hem staande hielden aan en krijgt 19 maanden extra celstraf. © AP

Ontsnapte Britse gevangene betrapt tijdens het kopen van videogame

Een ontsnapte crimineel in Groot-Brittannië is door de politie opgepakt omdat hij de nieuwste Call of Duty wilde kopen in de stad. De man werd aangesproken door de politie en viel de agenten aan. Hij krijgt nu dertien maanden extra celstraf voor het ontsnappen uit de gevangenis en nog eens zes maanden voor de aanval op de agenten.

 1. Games en spelcomputers in de uitverkoop, maar zijn de aanbiedingen wel echt?
  Cyber Monday 2020

  Games en spelcompu­ters in de uitverkoop, maar zijn de aanbiedin­gen wel echt?

  Met de nieuwe Assassin's Creed en Call of Duty in de winkelschappen wordt deze Black Friday een mooie aangelegenheid om wat entertainment binnen te slepen. Het is Cyber Monday, een commerciële feestdag waarop in navolging van Black Friday de meeste webwinkels met flinke aanbiedingen smijten. Maar er zijn ook webwinkels die de boel oplichten en prijzen eerst hoger maken, voor ze te verlagen. Deze site houdt hen in de gaten met onze prijsvergelijker die je onderaan dit artikel vindt.
 1. Mathieu van der Poel wint meteen!
  Play

  Mathieu van der Poel wint meteen!

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta Rotterdam - Vitesse

  7 mei