De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven.
Volledig scherm
De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven. © Videostill

Weten we woensdag eindelijk de prijs van de PlayStation 5?

Sony lijkt op woensdag 16 september eindelijk bekend te gaan maken hoe duur de PlayStation 5 wordt. Op die datum staat een PlayStation 5 Showcase gepland. Sony zegt zelf dat het tijdens deze presentatie ‘opnieuw een kijkje biedt’ in de games die bij de release van de PlayStation 5 uitkomen.

 1. Investeerdersgroep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  Investeer­ders­groep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  De CtW Investment Group heeft kritiek geuit op de bonus van 200 miljoen dollar die Activision-Blizzard baas Bobby Kotick krijgt. De investeringsgroep laat weten dat Kotick gebruik maakt van een bijzondere provisie in zijn contract om de bonus te ontvangen. Ondanks het feit dat de aandelen van de uitgever van onder andere Call of Duty en Overwatch flink zijn gestegen, is dit volgens CtW niet te koppelen aan de prestaties van Kotick.
 1. Samenvatting Levante - Barcelona
  Play

  Samenvat­ting Levante - Barcelona

 2. Manchester City kampioen na nederlaag van B-keus Manchester United tegen Leicester City
  Play

  Manchester City kampioen na nederlaag van B-keus Manchester United tegen Leicester City