1. Kun je in Wierden straks nog wel naar de kroeg of het restaurant en waarom zijn schoorsteenvegers de laatste tijd megadruk?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Kun je in Wierden straks nog wel naar de kroeg of het restaurant en waarom zijn schoor­steen­ve­gers de laatste tijd megadruk?

  REGGESTREEK - Het zal je maar gebeuren. Je opent in juni 2021 vol verwachtingen je restaurant en kunt bijna anderhalf jaar later de tent sluiten. Het overkomt Roger Spee en Kim Holterman van Brasserie Sjiek in Wierden. De huidige crisis blijkt er één te veel voor het stel. En het ergste voor het dorp is dat het daar niet bij blijft. Het volgende slachtoffer van alle malaise is ook al bekend.
 2. Jeroen (33), Rob (39) en Robert (33) stoppen met hun banen om van hun passie werk te maken: de beste wijn maken in Twente
  PREMIUM

  Jeroen (33), Rob (39) en Robert (33) stoppen met hun banen om van hun passie werk te maken: de beste wijn maken in Twente

  GEESTEREN/WIERDEN - Altijd al gedroomd van een leven als wijnboer? Ga dan bij Jeroen, Rob en Robert in de leer. Het gezelschap, beter bekend als De Wijnmakers, opent dit najaar een wijnacademie. Niet op de huidige thuisbasis in het Wierdense Rectum, maar op het Land van Maas en Webbink bij Geesteren. Een droomlocatie, waar ze ook een eigen restaurant beginnen.
 3. Op vakantie naar de Sallandse Heuvelrug? Haal dan wel een reisprik tegen knokkelkoorts of chikungunya
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Op vakantie naar de Sallandse Heuvelrug? Haal dan wel een reisprik tegen knokkel­koorts of chikungu­nya

  REGGESTREEK - Journalisten zijn grapjassen. Als er nieuws binnenkomt, rollen al gauw de flauwe woordgrappen over tafel. Neem die tijgermuggeninvasie in Nijverdal. Dan gaat het binnen een paar seconden over ‘Tijgerdal’, een ‘leuke insteek’ of de NieuwsupDeet. Ja, je lacht wat af met ons. En je moet ook wel relativeren, want niet elk verhaal is even plezierig om op te schrijven.