1. Zerrouki toch naar Feyenoord? Alsof FC Twente op de laatste dag nog even één van zijn beste spelers van de hand doet
  PREMIUM
  Blog

  Zerrouki toch naar Feyenoord? Alsof FC Twente op de laatste dag nog even één van zijn beste spelers van de hand doet

  ENSCHEDE - En dan rinkelen maandag vlak voor middernacht opeens alle alarmbellen: „Feyenoord laat Zerrouki niet los en is bereid transferrecord te breken”, meldt Voetbal International. Zou het dan toch nog gaan gebeuren? Als die vragen je gaan bezighouden, dan weet je één ding zeker: het is weer deadlineday, de laatste dag dat de transfermarkt open is.
 2. Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels
  PREMIUM
  Kuipers & Kuipers

  Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels

  ENSCHEDE/HENGELO - December betekent ‘hoogseizoen’ voor Kuipers & Kuipers, want bij Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling wordt doorgaans een goed glas wijn of bier gedronken. In aanloop naar al dat klinken, proosten en genieten maken onze biersommelier Sanne en vinoloog Marleen je een beetje wegwijs in hun wereld. En om keuzestress voor te zijn delen ze hun eigen top vijf.
 1. De natuur zoemt, kwaakt en kwettert: deze foto's maakten jullie in Twente en de Achterhoek
  PREMIUM
  natuur

  De natuur zoemt, kwaakt en kwettert: deze foto's maakten jullie in Twente en de Achterhoek

  Druk, druk, druk. Mei is voor veel dieren en planten een maand waarin veel tegelijkertijd moet gebeuren. Vogels brengen jongen groot die immer trek hebben, libellen verruilen het leven onder water om het luchtruim te kiezen, planten schieten omhoog om bloemen en zaad te produceren en een heel leger insecten schuimt stad en land af op zoek naar voedsel en geschikte plekjes voor het nageslacht. Natuurwaarnemers met een camera zijn al net zo druk, zo blijkt uit de vele foto’s die deze weken zijn gemaakt.