Elena Dhont verlaat per brancard het veld. De speelster van FC Twente is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Elena Dhont verlaat per brancard het veld. De speelster van FC Twente is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. © BSR Agency

Blessure FC Twente-aanvalster Dhont zware domper op winst op PSV

ENSCHEDE - De voetbalsters van FC Twente hebben zondagmiddag het topduel tegen PSV gewonnen: 3-2.  Maar van een echte feestvreugde was nauwelijks sprake. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. FC Twente wil verantwoordelijken busbekogeling straffen: ‘Laten onze voetbalavonden niet verzieken door individuen’

    FC Twente wil verantwoor­de­lij­ken busbeko­geling straffen: ‘Laten onze voetbal­avon­den niet verzieken door individuen’

    ENSCHEDE - Een week na de derby tegen Heracles heeft FC Twente nogmaals hard uitgehaald naar de ‘supporters’ die bussen met fans uit Almelo na afloop van de wedstrijd met stenen en vuurwerk hebben bekogeld. De club vraagt de hulp van mensen die iets gezien hebben, om dit te melden. „Het kan niet zo zijn dat we onze voetbalavond laten verzieken door individuen.”