Volledig scherm
Bryan Ruiz. Foto: Wouter Borre

Blessures Ruiz en Vujicevic in laatste oefenduel

HENGELO - FC Twente won vrijdagavond in Hengelo met 5-0 van WKE maar zag Bryan Ruiz uitvallen met een bovenbeenblessure.

De laatste oefenwedstrijd van FC Twente was voor Bryan Ruiz geen succes. De aanvaller moest op het veld van ATC'65 in Hengelo al na een half uur naar de kant met een bovenbeenblessure. De kwetsuur leek achteraf mee te vallen. 'Ik heb een tikje gehad, het doet nu pijn, maar het is niet ernstig', aldus de speler. De wedstrijd tegen topklasser WKE was juist bedoeld om spelers die nog niet veel minuten hadden gemaakt, ritme op te laten doen. Marc Janko speelde ruim een uur, ook Bart Buysse en Thilo Leugers kwamen in actie. Dario Vujicevic ging eerder naar de kant met een enkelblessure. Zijn kwetsuur ziet er ernstiger uit, de speler vertrok vrijdagavond nog naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Ook Ola John speelde de wedstrijd niet uit.

FC Twente-WKE 5-0 (4-0)

Scoreverloop: Ruiz 1-0, Janko 2-0, Rendla 3-0, Gouriye 4-0, Rendla 5-0

Opstelling FC Twente: Boschker, Bouma (46. Roseler), Tiendalli, Bengtsson, Buysse (46. Thesker), Vujicevic (19. Leugers), Rendla, Vogelsang, Ruiz (32. Gouriye), Janko (61. Stockentree, John (41. Parker)

Aantal toeschouwers: 3500
Scheidsrechter: Nijhuis

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement