Volledig scherm
De laatste keer dat FC Twente kon juichen in het hoofdtoernooi was in oktober 2016: een historische 3-1 zege bij Sparta Praag. © Ron Jonker

Data Europese duels FC Twente Vrouwen bekend

ENSCHEDE - De voetbalsters van FC Twente werken het tweeluik in de Women’s Champions League met SKN Sankt Pölten af op woensdag 11 en 25 september. Het eerste duel is een uitwedstrijd, de return is thuis, in De Grolsch Veste.

Voor het eerst sinds 16 november 2016 (Barcelona uit, 1-0 verlies) staat er in september weer een Europees tripje op het programma voor de Tukkers. De regerend landskampioen verblijft op woensdag 11 september in Oostenrijk voor de heenwedstrijd, om 19.10 uur in de NV Arena in Sankt Pölten.

Twee weken later, op woensdag 25 september, is de return in De Grolsch Veste in Enschede. Die wedstrijd begint om 19.00 uur.

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.