Volledig scherm
De Grolsch Veste. © Emiel Muijderman

De Grolsch Veste blijft komende tien jaar stadionnaam FC Twente

ENSCHEDE - FC Twente en Grolsch hebben hun samenwerking met tien jaar verlengd. De bierbrouwer blijft daarmee tot medio 2030 naamgever van het stadion en sponsor. Het stadion van de Enschedeërs blijft de komende jaren De Grolsch Veste heten. FC Twente en Grolsch zijn al ruim vijftig jaar met elkaar verbonden.

Paul van der Kraan, algemeen directeur van FC Twente, laat het volgende weten op de website van de club: “We zijn trots dat Grolsch en FC Twente de samenwerking verder voortzetten. Dat Grolsch ook voor de komende 10 jaar naamgever van het stadion blijft, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is. Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. Ook in de afgelopen moeilijke periode, die hopelijk achter ons ligt, kon de club altijd op de steun van Grolsch rekenen. FC Twente en de supporters zien uit naar de komende 10 jaar.”

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: