Volledig scherm
Noa Lang © FC Twente Media

Direct basisplaats Noa Lang bij FC Twente; PSV mist Bergwijn

EINDHOVEN - Trainer Gonzalo Garcia heeft zijn ploeg voor het uitduel tegen PSV op één plek gewijzigd ten opzichte van het thuisduel tegen FC Groningen (0-0, red.). Nieuwkomer Noa Lang neemt de plek in van Rafik Zekhnini.

Verder spelen dezelfde namen als vorige week. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat Javier Espinosa weer als valse spits begint. Aitor en Lang spelen vanaf de zijkanten. Ook Jesse Bosch mag vanaf de aftrap beginnen.

Bij PSV ontbreekt Steven Bergwijn. Hij lijkt zijn laatste wedstrijd voor PSV te hebben gespeeld. De 22-jarige aanvaller uit Amsterdam wil vanmiddag niet in actie komen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Bergwijn hoopt de komende dagen nog op een transfer naar Tottenham Hotspur, dat interesse heeft in de aanvaller. 

De wedstrijd tegen PSV begint zondag om 16.45 uur.

Volledig scherm
Javier Espinosa. © BSR Agency
  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.