Volledig scherm
Joël Drommel speelt ook volgend seizoen bij FC Twente. © BSR Agency

Drommel kon gaan, maar blijft toch bij FC Twente

ENSCHEDE - Joël Drommel blijft bij FC Twente, de doelman tekent voor twee jaar bij in Enschede, met een optie voor nog een jaar. De club werkt hard aan de opbouw van een nieuw team dat in de eredivisie overeind kan blijven.

Er was interesse voor de 22-jarige keeper van de kampioen van de eerste divisie. Maar hij besloot niet transfervrij de deur uit te wandelen, maar te blijven en zich verder te ontwikkelen in eigen land. Drommel maakte het afgelopen seizoen een enorme ontwikkeling door onder de lat bij FC Twente. „Ik heb niet getwijfeld, ik heb het naar mijn zin hier”, zegt de doelman net nadat hij zijn handtekening heeft gezet.

Drommel had kunnen vertrekken uit Enschede. Zijn contract liep af en kon niet op dezelfde voorwaarden worden verlengd. Dat hij toch blijft, is volgens Ted van Leeuwen een belangrijk signaal. „Hij maakt een sportieve keuze en geen financiële”, zegt de technisch directeur van FC Twente. „Joël maakt met die keuze duidelijk dat hij kiest voor FC Twente, de trainers en de nieuwe aanpak.” 

Volledig scherm
Ted van Leeuwen (links) is blij dat doelman Joël Drommel blijft. © FC Twente