Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Pro Shots

Druk op Assaidi neemt toe: 'Maar er moeten ook andere spelers opstaan'

ENSCHEDE/DEN HAAG - Oussama Assaidi wil niets liever dan overwinnen, maar het seizoen sloopt de aanvaller van FC Twente. ,,Het is een frustrerend jaar.’’

Het is net na de 2-1 nederlaag tegen ADO Den Haag. Oussama Assaidi is lamgeslagen, verdoofd. Hij ging in de fout bij de eerste goal van de thuisploeg, FC Twente stond op dat met moment met 1-0 voor. ,,Ik had de bal weg moeten schieten, die fout neem ik op me. In goede tijden een man, in slechte tijden een man.’’ Op social media gaan sommige fans los op de aanvaller, ze denken dat de huidige ellende hem niets doet. Maar wie Assaidi zaterdagavond in Den Haag ziet staan, weet dat ze het totaal bij het verkeerde eind hebben.

  1. FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    ENSCHEDE - Wat is dat toch met de wedstrijden tussen Eindhoven en FC Twente dit seizoen? Bij de eerste confrontatie in de herfst scoorde Eindhoven diep in de blessuretijd de luid bejubelde gelijkmaker en sloegen ze in het Enschedese kamp bijkans de kleedkamer kort en klein. Vrijdagavond was het andersom. Dit keer was het de beurt aan Twente om in de 94ste minuut genadeloos toe te slaan (1-0). Het gevolg: ongekende feesttaferelen bij Twente en diepe frustratie bij Eindhoven.