Volledig scherm
Sabrine Ellouzi, FC Twente Vrouwen. © FC Twente Media

Ellouzi verlengt bij FC Twente Vrouwen

ENSCHEDE - Voetbalster Sabrine Ellouzi uit Hengelo speelt ook volgend seizoen bij FC Twente Vrouwen. De 21-jarige speelster heeft haar contract bij de Tukkers met een jaar verlengd.

Ellouzi stroomde in 2016 door vanuit de toenmalige jeugdopleiding. Na haar debuut wist ze nooit een vaste basisplaats af te dwingen, maar ze maakte wel veel invalbeurten. ‘‘Ik hoop meer minuten te gaan maken’’, zegt Ellouzi in aanloop naar het nieuwe seizoen. ‘‘De club zit in de lift, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Dat maakt dat ik ook komend seizoen deel wil uitmaken van de club. Ik voel mij thuis bij deze club.’’

Kind van de club

Rene Roord is blij dat Ellouzi heeft verlengd. ‘‘Ze is een kind van de club en ze heeft een belangrijke rol binnen onze selectie’’, aldus de technisch manager. Volgens Roord is de selectie voor volgend seizoen bijna rond. Eind juni begint de ploeg van trainer Tommy Stroot aan de voorbereiding. Vrijdag 21 juni wordt bekend wie Twente treft in de voorronde van de Champions League (7-13 augustus).