Volledig scherm
Javier Espinosa © Remko Kool

Espinosa fit voor herstart seizoen; Vuckic dichtbij rentree op trainingsveld

HENGELO - FC Twente-trainer Marino Pusic gaat er vanuit dat Javier Espinosa zondag bij de herstart van de competitie inzetbaar is. De Spanjaard was ziek, maar trainde vrijdag voor het eerst weer mee.

Ook Matthew Smith en Rafik Zekhini, die uit voorzorg dinsdag tegen Bayer Leverkusen niet in actie kwamen, zijn fit genoeg voor het duel bij MVV.  Pusic wil zijn opstelling nog niet prijsgeven. Het is wel duidelijk dat hij nog twijfelt over twee posities. Kiest hij centraal achterin voor Xandro Schenk of voor Christian Gonzalez? En wie is in Maastricht de spits: Jari Oosterwijk of Tom Boere.

Twente  begint met een achterstand van twee punten op koploper FC Den Bosch aan het tweede deel van het seizoen. 

Vuckic en Assaidi

Als alles meezit kan Haris Vuckic volgende week voor het eerst dit seizoen meedoen aan enkele onderdelen van de groepstraining. De Sloveen is herstellende van een kruisband-operatie. Oussama Assaidi had vrijdag toch weer wat last van de knie, nadat hij woensdag voor het eerst sinds negen maanden weer een half uur meedeed in een wedstrijd. Assaidi trainde wel mee, maar deed dat aangepast vanwege een kleine reactie in de knie.