FC Twente bindt gewilde jeugdspelers

ENSCHEDE - Casper Staring blijft bij FC Twente. De middenvelder van onder 19 jaar tekent een contract voor twee jaar met een optie op nog een seizoen.

Staring stond ook in de belangstelling van Heracles. In Almelo lag er een contract klaar voor de defensieve middenvelder, die het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling doormaakte en dat nu beloond ziet worden met een contract bij FC Twente.  Van de talentvolle lichting, die promoveerde naar de eredivisie, tekenden Mees Hilgers, Tijs Velthuis en Thijs van Leeuwen al eerder een contract.

Volledig scherm
logo fc twente © -

Ook Bram Marsman blijft bij FC Twente. De buitenspeler van onder 16 uit Vroomshoop stond in de serieuze belangstelling van het Engelse Wolverhampton Wanderes, maar de jeugdinternational geeft de voorkeur aan een langer verblijf in Enschede.

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: