Volledig scherm
© Reinier van Willigen

FC Twente en Nottingham Forest bereiken akkoord over Ebecilio

ENSCHEDE – FC Twente en Nottingham Forest hebben overeenstemming bereikt over de huur van Kyle Ebecilio. De speler zelf moet nog wel rond komen met de club uit de Engelse Championship. Nottingham Forest kan Ebecilio enkel op huurbasis overnemen, omdat het zich aan de financial Fair Play moet houden.

Voor Ebecilio wordt het zijn tweede Engelse avontuur. Op jonge leeftijd verruilde hij de jeugdopleiding van Feyenoord voor Arsenal. Een doorbraak in Londen bleef uit, waarop hij zijn geluk in Enschede beproefde. Ebecilio was in zijn eerste jaar bij FC Twente basisspeler, maar belandde gedurende zijn tweede jaar op een zijspoor. Ook dit seizoen komt de middenvelder niet in de plannen van trainer Alfred Schreuder voor.

Bij Nottingham Forest treft Ebecilio onder meer de Nederlandse doelman Dorus de Vries. Mocht de middenvelder na dit seizoen terugkeren bij FC Twente, dan heeft hij nog een contract voor één jaar.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement