‘FC Twente heeft de creativiteit van ‘slapjanus’ Espinosa nodig’

PodcastENSCHEDE - FC Twente en Heracles kwamen allebei niet verder dan 0-0, maar toch leverde het weekend weer voldoende gespreksstof op. Gaat Cyriel Dessers weg bij Heracles in de winterstop, of doet hij er verstandig aan te blijven? Wij had er bij Heracles 33 keer balverlies tegen Sparta? En heeft Gonzalo Garcia met zijn nieuwe speelwijze wel voldoende creativiteit in zijn elftal bij FC Twente?

Fardau en Leon laten het licht over deze zaken en nog veel meer schijnen in de nabeschouwing en de podcast. ,,Dos Santos en Espinosa kunnen bij veel supporters niets goed doen.’’

Volledig scherm
Verslaggevers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar © Videostill
  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.