Volledig scherm
© Peter Lous/Soccrates

FC Twente - Heracles zo goed als uitverkocht: alleen nog minder-zicht-plekken

ENSCHEDE - De Twentse derby is aankomende vrijdag zo goed als uitverkocht. FC Twente laat deze woendagavond weten dat er alleen nog kaarten te krijgen zijn voor de minder-zicht-plekken op de tweede ring. De derby FC Twente - Heracles wordt na een jaar afwezigheid vrijdag in een bomvolle Grolsch Veste gespeeld voor meer dan 30.000 toeschouwers. 

Eerder maakte Heracles al bekend dat alle kaarten voor de meereizende supporters uit Almelo uitverkocht zijn. Nu is dat ook het geval aan de kant van FC Twente, hoewel er nog wel een paar plekken vrij zijn. 

Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft FC Twente namelijk besloten ook de minder-zicht-plekken op de tweede ring van de Grolsch Veste in de verkoop te doen. Dat zijn plekken op de tweede ring waar de toeschouwers zicht hebben op maar 75% van het veld.

FC Twente - Heracles trapt aankomende vrijdag om 20.00 uur af in De Grolsch Veste. Volg die avond en in aanloop naar de derby al het nieuws rondom de wedstrijd via Tubantia.nl

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.