Volledig scherm
© Jeffrey Scholman

FC Twente moet opnieuw 3 punten inleveren

ENSCHEDE/ZEIST - FC Twente krijgt opnieuw drie punten in mindering van de licentiecommissie van de KNVB. Aanleiding is het intrekken van de jaarrekening, wegens het gedoe rondom de transfer van Dusan Tadic.

“Toen we onlangs de jaarrekening introkken, wisten we dat de kans zeer groot was dat dit zou gebeuren. Dat maakt het natuurlijk niet minder pijnlijk", reageert interim-directeur Onno Jacobs op de website van de club. "Zeker niet voor spelers en staf, die met massale steun van supporters, week in week uit knokken voor ieder punt.

Akkoord
"We moeten dit accepteren en alles op alles blijven zetten om FC Twente op de been te houden. Er wordt met man en macht gewerkt om een crediteurenakkoord te realiseren.” Het bestuur van FC Twente heeft maandagavond een onderhoud gehad met de KNVB-licentiecommissie om hen bij te praten over de actuele stand van zaken. Het crediteurenakkoord met de schuldeisers is echter nog steeds niet rond.

Door de straf zakt de club naar de dertiende plaats, met 35 punten.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement