Daan Rots zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar bij FC Twente.
Volledig scherm
Daan Rots zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar bij FC Twente. © Pro Shots / Ron Jonker

FC Twente op valreep gelijk tegen Emmen

ENSCHEDE - FC Twente heeft donderdagmiddag in een geheim oefenduel tegen Emmen met 1-1 gelijksgespeeld. Beide teams speelden in De Grolsch Veste met een mix van basisspelers en reserves. 

 1. ‘De nieuwe directeur kan wel een spoedcursus FC Twente gebruiken’
  PREMIUM
  De Bankzitter

  ‘De nieuwe directeur kan wel een spoedcur­sus FC Twente gebruiken’

  Als een trainer de grens overtrekt, is het een goed gebruik bij de nonnen in Vught langs te gaan voor een taalcursus. Een nieuwe trainer van AC Milan komt toch net wat anders binnen als hij tijdens een partijtje ‘sparare al bersaglio’ roept in plaats van ‘skiet’n’. Ik neem aan dat de nieuwe directeur van FC Twente zich de komende tijd elke dag even opsluit in het museum van de club, zodat hij iets kan opsnuiven wat supporters onder hun huid hebben zitten. Een spoedcursusje FC Twente.
 2. Nieuwe directeur FC Twente moet het geld voor het voetbal binnenhalen: ‘Wij hebben als club de komende jaren enkele uitdagingen’
  PREMIUM

  Nieuwe directeur FC Twente moet het geld voor het voetbal binnenha­len: ‘Wij hebben als club de komende jaren enkele uitdagin­gen’

  ENSCHEDE - Met de aanstelling van Jan-Willem Brüggenwirth als algemeen directeur kiest de leiding van FC Twente bewust voor iemand ‘met een commercieel profiel’. „Twee jaar geleden hadden we het nog niet aangedurfd een directeur zonder affiniteit met topsport aan te stellen”, zegt Dennis Schipper, voorzitter van de raad van commissarissen.
 1. Edwin Winkels: 'Koeman heeft weer team van Barça gemaakt'
  Play

  Edwin Winkels: 'Koeman heeft weer team van Barça gemaakt'

 2. Youri Mulder volgt Huntelaar:‘Tegen Schalke zeg je geen nee’
  Play

  Youri Mulder volgt Huntelaar:‘Tegen Schalke zeg je geen nee’