Volledig scherm
FC Twente-supporters. © BSR Agency

FC Twente tegen Jong PSV in stadion FC Eindhoven

ENSCHEDE - FC Twente speelt de uitwedstrijd tegen Jong PSV in het stadion van FC Eindhoven. Normaliter spelen de reserves hun wedstrijden op het trainingscomplex De Herdgang, elders in de stad, maar tegen de grotere clubs uit de eerste divisie wordt uitgeweken naar het onderkomen van de stadgenoot.

Het duel staat voor volgende week maandag op de rol. Twente speelde dit seizoen al een keer in  het Jan Louwers Stadion, en aan die ontmoeting beleefde club weinig goede herinneringen. In de blessuretijd werd destijds met een man meer een voorsprong verspeeld tegen Eindhoven. Die ploeg is de eerstkomende tegenstander van Twente in Enschede, volgende week vrijdag.

Jong PSV mag volgens de regels maandag geen gebruik maken van spelers die zaterdag in de uitwedstrijd bij Heerenveen bij het eerste elftal op het wedstrijdformulier staan.

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: