Julio Pleguezuelo in de achtervolging op Mohamed Ihattaren. Het duel van afgelopen zaterdag tegen PSV was voorlopig de laatste voor de zwaar geblesseerde Spaanse verdediger.
Volledig scherm
PREMIUM
Julio Pleguezuelo in de achtervolging op Mohamed Ihattaren. Het duel van afgelopen zaterdag tegen PSV was voorlopig de laatste voor de zwaar geblesseerde Spaanse verdediger. © ANP

FC Twente-trainer Jans na weer een teleurstelling: ‘We gaan niet in de slachtofferrol zitten’

ENSCHEDE - Met het wegvallen van verdediger Julio Pleguezuelo (24) is FC Twente in korte tijd met de zoveelste tegenvaller geconfronteerd. Het piept en het kraakt in de Enschedese selectie, die sinds januari een jasje heeft uitgedaan.

 1. Vandaag precies tien jaar geleden: FC Twente speelt in ijzige kou legendarische wedstrijd in Moskou
  Video

  Vandaag precies tien jaar geleden: FC Twente speelt in ijzige kou legendari­sche wedstrijd in Moskou

  ENSCHEDE - Het is deze woensdag 17 februari op de kop af precies tien jaar geleden dat FC Twente een van zijn miscchien meest legendarische wedstrijden speelde. In een ijskoud Moskou (volgens de officiële cijfers -14 graden Celsius) versloeg de Enschedese club in 2011 Rubin Kazan met 0-2 in de Europa League. FC Twente kijkt op de eigen kanalen terug op de wedstrijd, die de boeken in gaat als misschien wel de koudste ooit.
 1. Johan Inan: 'Geen enkele club loot graag tegen Ajax'
  Play

  Johan Inan: 'Geen enkele club loot graag tegen Ajax'

 2. Europees avontuur zit erop, spelers druipen teleurgesteld af
  Play

  Europees avontuur zit erop, spelers druipen teleurge­steld af