Volledig scherm
Foto: VI Images

FC Twente-verdediger Lachman uit selectie gezet

ENSCHEDE – Darryl Lachman is maandag uit de selectie van FC Twente gezet. De 25-jarige verdediger is disciplinair gestraft door de club.

Coach Alfred Schreuder bevestigt dat de verdediger is teruggezet naar Jong FC Twente.Hij zei gisteren na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse al dat de technische staf ontevreden is over de inbreng van Lachman in wedstrijden en op trainingen.

Schreuder maandag: ,,We gaan een cruciale fase in. Het is belangrijk dat alle spelers elke dag laten zien wat er voor nodig is om resultaat te halen met de ploeg. Dat is bij Darryl op het moment niet de situatie, daarom traint hij voorlopig mee met Jong FC Twente, totdat hij laat zien dat hij weer in aanmerking komt voor de eerste selectie.”

Lachman ontbrak gisteren in de wedstrijdselectie voor het duel met Vitesse. ,,We zijn niet tevreden over hem”, zei trainer Alfred Schreuder. ,,Het gaat om het team. Het is bij hem een mentale kwestie. Darryl moet harder zijn voor zichzelf.”

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement