Volledig scherm
© BSR Agency

FC Twente Vrouwen bindt jeugdspeelsters

ENSCHEDE - FC Twente Vrouwen heeft ook volgend seizoen de beschikking over veel jeugdige speelsters uit de regio. Beloften Ella Peddemors (16) en Sophie Pieterson (19) uit Enschede hebben een contract gekregen. Tevens tekenden vier huidige regionale speelsters bij.

Het gaat om Anne Bhagerath (19) uit Oldenzaal, Tess Kleinsman (18) uit Haaksbergen, Lotte Jansen (17) uit Vriezenveen en keepster Lois Niënhuis (19) uit Lichtenvoorde. Alle vier hebben hun contract met een jaar verlengd.

Selectie rond

De selectie van FC Twente Vrouwen is hiermee voor volgend seizoen rond. Eind juni begint de ploeg van trainer Tommy Stroot aan de voorbereiding. Vrijdag 21 juni wordt bekend wie Twente treft in de voorronde van de Champions League (7-13 augustus).

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: