Volledig scherm
Simone Kets © FC Twente

FC Twente Vrouwen legt Kets vast

ENSCHEDE - FC Twente Vrouwen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Simone Kets. De 22-jarige aanvalster uit Biddinghuizen komt over van VV Alkmaar.

Twente had Kets al langer op het oog, toen ze nog speelde bij PEC Zwolle en Heerenveen. De linksbuiten tekent in Enschede voor één seizoen.

Stap hogerop

Kets: “Ik had voor mijzelf besloten dat ik een stap hogerop wilde. FC Twente is een topclub in de Eredivisie en heeft alles al jaren goed voor elkaar. Ik denk dat ik in deze professionele omgeving een completere profvoetbalster kan worden.”

Oranje

Voordat Kets aansluit bij FC Twente vertrekt ze eerst met Oranje O23 naar Zweden, samen met haar nieuwe teamgenoten Ashleigh Weerden, Bente Jansen en Cheyenne van den Goorbergh. 

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: