Volledig scherm
Jan van Halst: ,,Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst." © TC Tubantia

FC Twente wil meer jeugd in Grolsch Veste

ENSCHEDE - FC Twente begint een voordeelactie om meer jeugd naar de Grolsch Veste te trekken. De club richt zich de komende weken vooral op de doelgroep onder de 16 jaar. FC Twente speelt komend seizoen vooral veel op de 'kindvriendelijke' zondagmiddag en wil daar op inspelen.

Jan van Halst, sinds kort commercieel directeur van FC Twente: ,,Vorige week zijn we over de grens van 16.000 seizoenkaarten gegaan. Daarmee zijn er meer seizoenkaarten verkocht ten opzichte van vorig seizoen. We werken nu echter keihard door om De Grolsch Veste vol te krijgen met nog meer seizoenkaarthouders. Ook voor FC Twente geldt dan "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst". Daarom willen we graag meer kinderen en jongeren naar het stadion trekken door middel van acties."

Kinderen tot 12 jaar kregen al korting op de seizoenkaart, maar nu krijgt iedereen tot 16 jaar korting. Alle supporters tot 16 jaar, die een kids- of jeugdseizoenkaart bestellen, krijgen een gratis lidmaatschap van de Kids Club of Young reds erbij. Jeugdige supporters die al lid zijn krijgen korting op het nieuwe shirt bij aanschaf van een seizoenkaart.

FC Twente speelt komend seizoen meer wedstrijden op de zondagmiddag dan voorheen. Van Halst: ,,Ook omdat we komend seizoen meer wedstrijden op kindvriendelijke tijdstippen spelen, bieden we de jeugd graag de mogelijkheid om op deze voordelige manier de thuiswedstrijden te bezoeken.”

Zaterdag 6 augustus speelt FC Twente de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen Excelsior. Viafctwente.nl kunnen supporters zelf hun plek voor komend seizoen uitzoeken.

--------------------------

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo