FC Twente bestuursleden Joop de Winter (L) Hein Trebbe (M), financieel adviseur Pieter Nieuwenhuis (R) en de nieuwe communicatieadviseur van FC Twente Marcel Wendrich (ML) feliciteren elkaar.
Volledig scherm
FC Twente bestuursleden Joop de Winter (L) Hein Trebbe (M), financieel adviseur Pieter Nieuwenhuis (R) en de nieuwe communicatieadviseur van FC Twente Marcel Wendrich (ML) feliciteren elkaar. © ANP/Vincent Jannink

Gemeente Enschede stemt in met garantstelling FC Twente (Video)

ENSCHEDE – De gemeente Enschede heeft ingestemd met de garantstelling van 32 miljoen euro aan FC Twente. Tijdens de raadsvergadering op vrijdagavond waren 28 raadsleden voor het voorstel. Negen waren er tegen.

  1. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
    met video

    In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

    ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.