Volledig scherm
Snoeihard langs het trainingsveld met de bermmaaier in de weer, het werd Verbeek even teveel. © Foto: SCS/Michel Utrecht

Gemeentewerker moet van Gertjan Verbeek even ergens anders snoeien

HENGELO - Dan sta je de jongens net uit te leggen dat het van cruciaal belang is dat de eerste wedstrijd na de winterstop tegen Roda gewonnen moét worden, en dan staat daar naast het trainingsveld zo'n gemeentewerker met een bermmaaier te loeien.

 Daar kan FC Twente-trainer Gertjan Verbeek als man van de details niet tegen. Dus krijgt de nijvere houtsnoeier van de plantsoenendienst Hengelo het dringende verzoek om zich buiten gehoorsafstand op een andere plek in 't bos nuttig te gaan maken. Verbeek zei het 'vriendelijk' te hebben gevraagd en voorlichter Richard Peters van de club mocht het verzoek de trainer nog even toelichten bij de ambtenaar in functie. Een cameraploeg van Fox Sports legde het tafereel vast. Dus kon de training vrijdagmorgen in alle rust worden hervat. Als FC Twente er niet in slaagt zich te handhaven in de eredivisie, mag de man terugkomen. Want dan moet er echt worden gesnoeid.  En dat moet voorkomen worden, weet Gertjan Verbeek.

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo