Janssen op huurbasis naar FC Utrecht

ENSCHEDE - Willem Janssen speelt het komende seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. De middenvelder van FC Twente haalde gisteren zijn spullen op bij het trainingscomplex in Hengelo en traint vandaag al mee met de club uit de Domstad.

Janssen is zondag inzetbaar voor het duel tegen AZ. De speler kwam in 2011 over van Roda JC, zijn debuut was een mooie: hij won met de Tukkers de Johan Cruijffschaal ten koste van Ajax. In de twee seizoenen die volgden, werd hij nooit de vaste waarde die hij wilde zijn. Toch kwam hij in zijn eerste seizoen tot 31 competitieduels en vorig jaar tot 30.

Tijdens de voorbereiding op dit seizoen leek het er toch van te komen en speelde hij veel, maar inmiddels is hij verworden tot reserve. Janssen stond ook in de belangstelling van NEC en ADO Den Haag, maar kwam gisteravond tot een akkoord met FC Utrecht. Hij heeft nog een contract tot 2015 in Enschede.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    ENSCHEDE - Wat is dat toch met de wedstrijden tussen Eindhoven en FC Twente dit seizoen? Bij de eerste confrontatie in de herfst scoorde Eindhoven diep in de blessuretijd de luid bejubelde gelijkmaker en sloegen ze in het Enschedese kamp bijkans de kleedkamer kort en klein. Vrijdagavond was het andersom. Dit keer was het de beurt aan Twente om in de 94ste minuut genadeloos toe te slaan (1-0). Het gevolg: ongekende feesttaferelen bij Twente en diepe frustratie bij Eindhoven.