Volledig scherm
Promes in actie © Quincy Promes

Jensen neemt ijskoude nieuwjaarsduik, Promes op het water

SocialsENSCHEDE - In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie vieren sporters het nieuwe jaar over de hele wereld en scheurt Quincy Promes over het water.

Gosens in Milaan

Robin Gosens viert het einde van 2017 in Milaan. De speler van Atalanta Bergamo en voormalig Heraclied gaat met vrienden het nieuwe jaar in.

Heraclieden in Dubai

Jeff Hardeveld en Reuven Niemeijer genieten van de zon in het prachtige Dubai. Samen met Sjors Ultee, assistent bij FC Twente, vieren ze de jaarwisseling in de Zero Gravity Beach Club. 

Meters sneeuw in Finland

Fredrik Jensen is tijdens de feestdagen in zijn geboorteland: Finland. De FC Twente-middenvelder geniet van meters sneeuw en neemt zelfs een nieuwjaarsduik in het ijskoude water. 

Engels Oud en Nieuw

Paul Gladon en zijn vriendin Gionara hebben Almelo verruild voor Londen. In de Engelse hoofdstad poseert het koppel op de laatste dag van 2017.  

Beste wensen uit Sydney

Marlous Pieëte speelt tegenwoordig voor Western Sydney Wanderers in Australië. De voormalig aanvalster van de FC Twente Vrouwen wenst haar volgers via Instagram het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Promes op het water

Quincy Promes doet niet aan een nieuwjaarsduik, hij gaat liever het water óp. In Miami gaat de aanvaller los met zijn waterscooter. Met veel plezier, te zien aan de grote lach op zijn gezicht.

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.