Volledig scherm
Jeroen Heubach.

Jeroen Heubach: 'FC Twente heeft mij respectloos behandeld'

ENSCHEDE - Na ruim 22 jaar kwam er donderdag er een einde aan de samenwerking tussen clubicoon Jeroen Heubach (40) en FC Twente.

Pijn

Na bijna een voetballeven lang FC Twente werd Jeroen Heubach donderdagmorgen op straat gezet door zijn grote liefde. „En dat doet verschrikkelijk veel pijn”, zegt Jeroen Heubach in de krant van vrijdag. Het afgelopen seizoen vormde hij met Paul Bosvelt de technische staf van de B-jeugd van FC Twente.

Respectloos

Wat Heubach nog het meest stoort, is de manier waarop alles is gegaan. „Ik heb voor 1 april, zoals dat wettelijk hoort, mijn ontslagbrief gekregen, omdat mijn contact afloopt. Daar is toen bij verteld dat ze er zo snel mogelijk op zouden terugkomen. Maar vervolgens heb ik nooit meer iets gehoord. En dan vertellen ze nu pas, halverwege juni met de vakantie voor de deur, in een gesprek van een paar minuten dat ik ontslagen ben. Dat vind ik respectloos na al die jaren. Bijna alles is bezet, waar kun je als trainer nu nog terecht?”

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. ‘Is Peterson al op het matje geroepen bij Heracles?’
    nabeschouwing

    ‘Is Peterson al op het matje geroepen bij Heracles?’

    ENSCHEDE - Heracles en het spelen op gras: zo langzamerhand ga je serieus denken dat de Almelose voetballers er maar niet aan kunnen wennen. Na de 3-1 nederlaag bij FC Utrecht zei Kristoffer Peterson dat hij liever op gras speelt. En dat hoor je een speler van Heracles niet vaak roepen. FC Twente pakte op de valreep de zege bij Volendam en 1500 Tukkers waren er bij. Fardau en Leon kijken terug op weer een bewogen weekend.