Volledig scherm
De spelers van Jong FC Twente en ASWH wensten elkaar succes, voordat het duel begon. Uiteindelijk deelden beide teams het succes door een 2-2 eindstand. © FC Twente

Jong FC Twente verspeelt punten in slotfase

HENGELO - Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met ASWH: 2-2. In de extra tijd van de tweede helft kwam ASWH op gelijke hoogte. 

Op het sportpark van HVV Hengelo stond de uitploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht al na acht minuten met 0-1 voor door een goal van Kyle Doesburg. Ruim twintig minuten later bracht Rashaan Fernandes, via de rebound, zijn ploeg op gelijke hoogte. Dit leek even niet de ruststand te worden, want ASWH  kreeg een penalty. Echter knalde Peter de Lange de bal in de handen van de keeper. 

De eerste opvallende gebeurtenis in de tweede helft is de tweede gele prent voor David Almeida van ASWH. Hierdoor kreeg de uitploeg het moeilijk en in de 80ste minuut zette Siebe Schets Jong FC Twente op 2-1. Dit was niet de eindstand. Doesburg maakte in de extra tijd de 2-2.

Basisopstelling FC Twente:
De Lange, Roemeratoe, Ben Amar, Felix, Sambissa, Grootenhuis (71. Schmidt), Fernandes, Koorman (89. Browning Lagerfeldt), Schets, Zerrouki (71. Frimann), George.