Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Leeds United maakt werk van Klich

ENSCHEDE - De kans is groot dat Mateusz Klich na een seizoen alweer vertrekt bij FC Twente. Leeds United gaat serieus werk maken van de 27-jarige Poolse middenvelder.

De Engelse club, die al een tijdje interesse heeft, heeft inmiddels een bod op Klich uitgebracht. Dat bod werd door Twente afgewezen. De verwachting is dat de voormalige landskampioen op korte termijn terugkomt in Enschede. Klich heeft wel oren naar een transfer. 

Contract tot 2019

Twente nam hem een jaar geleden voor een klein transferbedrag over van het Duitse Kaiserslautern. Hij heeft nog een contract tot en met 2019 bij Twente. Klich was vorig seizoen goed voor zes benutte strafschoppen en vier assists.

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: