Volledig scherm
Lindon Selahi felicteert Aitor met zijn treffer. © BSR Agency

Lindon Selahi meldt zich met liesklachten af voor Jong Albanië

ENSCHEDE - Lindon Selahi heeft zich afgemeld voor de EK-kwalificatieduels van Jong Albanië. De middenvelder van FC Twente kampt al een maand met liesklachten. In overleg met FC Twente neemt hij in de komende interlandperiode rust.

De in België geboren Albanees was zondag bij de 3-1 zege op FC Utrecht één van de uitblinkers bij Twente. In de slotfase moest hij zich laten vervangen. Selahi kwam in de zomer transfervrij over van het tweede elftal van Standard Luik. In België kwam hij niet verder dan één wedstrijd in het eerste elftal van Standard. Hoewel hij in eerste instantie werd gezien als een aanwinst voor de breedte, slaagde Selahi er bij Twente meteen in een basisplaats af te dwingen.

De middenvelder stond ook op de voorlopige lijst van het A-team van Albanië. 

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.