Geklungel, geworstel en twee keepers die tegen elkaar opbotsen: het was niet altijd even verheffend woensdagavond bij FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Geklungel, geworstel en twee keepers die tegen elkaar opbotsen: het was niet altijd even verheffend woensdagavond bij FC Twente. © Pro Shots / Peter van Gogh

Na het moetje tegen de amateurs is zaterdag alles anders voor FC Twente en Heracles

ALMELO/ENSCHEDE - Oud-voetballer Kees Kwakman merkte het woensdagavond laat nog eens op toen alle samenvattingen in bekertoernooi tussen profs en amateurs voorbijtrokken bij ESPN. „Dit zijn voor de profs de vreselijkste wedstrijden.” Bij FC Twente en Heracles werden ze deze week nog eens met dat rare fenomeen geconfronteerd. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.