Volledig scherm
Patrick Bosch in zijn tijd bij FC Twente. Foto: ANP.

Oud-FC Twente speler Bosch komt om bij ongeval

DENEKAMP - De 47-jarige Patrick Bosch uit Denekamp, oud-speler van FC Twente, is in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 mei rond middernacht om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval.

Bosch speelde van 1985 tot 1989 bij FC Twente en werd ingezet als rechtsback en rechtsmidden. De speler, die overkwam uit de jeugd van RSC Rossum en later nog voor FC Emmen uitkwam, speelde 101 competitiewedstrijden voor de Tukkers.

Bosch reed over de Scandinaviëroute, komende uit de richting Nordhorn. Ter hoogte van het fietstunneltje raakte zijn auto van de weg en belandde op de kop. Hulpdiensten waren snel ter plekke, maar hij overleed op de plek van het ongeval aan zijn verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

  1. FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    FC Twente heeft nog een stuk of zeven zeges nodig

    ENSCHEDE - Wat is dat toch met de wedstrijden tussen Eindhoven en FC Twente dit seizoen? Bij de eerste confrontatie in de herfst scoorde Eindhoven diep in de blessuretijd de luid bejubelde gelijkmaker en sloegen ze in het Enschedese kamp bijkans de kleedkamer kort en klein. Vrijdagavond was het andersom. Dit keer was het de beurt aan Twente om in de 94ste minuut genadeloos toe te slaan (1-0). Het gevolg: ongekende feesttaferelen bij Twente en diepe frustratie bij Eindhoven.