Volledig scherm
Rashaan Fernandes (links) maakte vorig seizoen een deel van de voorbereiding mee. © Ron Jonker

Oud-FC Twente-speler Fernandes naar Telstar

ENSCHEDE - Rashaan Fernandes heeft een nieuwe club gevonden. De 21-jarige rappe buitenspeler, die afgelopen zomer vertrok bij FC Twente, speelt de rest van het seizoen voor Telstar.

Fernandes maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar FC Twente. In Enschede speelde hij voornamelijk bij de beloften. Fernandes draaide vorig seizoen wel een deel van de voorbereiding mee, maar hij kwam uiteindelijk tot één officieel optreden in het eerste elftal, als invaller in de wedstrijd tegen NAC. Hij verving toen na een uur spelen Ryan Trotman, die inmiddels onder contract staat bij FC Den Bosch.  Twente was een week daarvoor gedegradeerd. Fernandes was deze zomer ook nog op proef bij Go Ahead Eagles, maar dat leverde geen contract op. 

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.