Volledig scherm
De jonge fans van Heracles Almelo willen op de foto met Brahim Darri na afloop van de verloren wedstrijd tegen Feyenoord. © Jasper Ruhe

Potje FIFA met Darri, Andersen in actie voor Sampdoria

socialsIn deze wekelijkse rubriek worden alle interessante en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. Met in deze editie Brahim Darri die FIFA-spelers uitdaagt en Joachim Andersen in actie voor zijn nieuwe club.

Eerste doelpunten Niemeijer
Reuven Niemeijer is blij dat hij afgelopen weekend zijn eerste doelpunten van het seizoen maakte voor Heracles Almelo. De talentvolle speler was tweemaal trefzeker tegen Feyenoord (2-3). Helaas niet voldoende voor een resultaat.

Jammer van het resultaat, blij met m'n eerste doelpunten van dit seizoen!⚽️

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ünal viert zijn eerste doelpunt
Ook Enes Ünal heeft zijn eerste in het net liggen. Een bijzondere voor hem. Voor de voormalig spits van FC Twente was het zijn eerste in dienst van Villarreal en daar is de Turk blij mee.

Dankwoord van Armenteros
Met mooie woorden en een fraaie foto heeft Samuel Armenteros ook op Instagram afscheid genomen van de supporters van Heracles Almelo. De Zweedse aanvaller gaat aan de slag in Italië bij het gepromoveerde Benevento Calcio.

Andersen in shirt Sampdoria
Het zal even wennen zijn voor de supporters van FC Twente om het account van Joachim Andersen te bekijken. De verdediger deelde daarop zijn eerste foto waarin hij in actie het shirt van Sampdoria draagt.

Primo allenamento 🇮🇹

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Darri daagt FIFA-spelers uit
Via zijn eigen Instagram daagt Brahim Darri fans uit om het tegen hem op te nemen met FIFA. Enige voorwaarde: je moet wel divisie 1-niveau zijn.