Volledig scherm
PREMIUM
Marino Pusic: "Ik heb er moeite mee als de kritiek persoonlijk wordt. Maar misschien ligt het aan mij." © BSR Agency

Pusic over uithaal richting club en media: ‘Had ik niet moeten doen'

ENSCHEDE - Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en FC Twente hoopt de terugkeer naar de eredivisie te vieren. Donderdag opende de club de deuren voor de media. En uiteraard waren er vragen voor trainer Marino Pusic, die vorige week verraste met een harde aanval op de club en de 'lokale media'.

Het komt zelden voor dat een training van een eerstedivisieclub wordt bezocht door de media. Niet interessant genoeg voor het grote publiek. Maar als een club als FC Twente op de rand van het kampioenschap staat, is alles anders. Dan staan er op een donderdagmorgen vier cameraploegen naast elkaar opgesteld en mag aanvoerder Wout Brama overal opdraven.

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.