Volledig scherm
Rene Hake: op trainingskam © TC Tubantia

René Hake hoopt op Stefan Thesker in Herzlake

ENSCHEDE – FC Twente gaat maandag met 23 spelers op trainingskamp naar Herzlake. Onder hen zeer waarschijnlijk ook Stefan Thesker. FC Twente probeert de formaliteiten rondom de definitieve komst van de Duitser zondagavond af te ronden.

,,Het is de bedoeling dat hij meegaat. Ik hoop dat het rond komt ”, aldus trainer René Hake zondagavond. Met het trainingskamp in Duitsland, dat tot en met vrijdag duurt, begint FC Twente aan het tweede deel van de voorbereiding.

,,We liggen op koers”, aldus Hake, die zijn selectie de afgelopen drie dagen vrijaf gaf. ,,Alle spelers zijn ongeschonden door de eerste drie weken heengekomen. Iedereen is fit en fysiek in orde. En dat is ook wel prettig in de voorbereiding.”

FC Twente speelt in Herzlake geen oefenwedstrijd. Het eerstvolgende duel is zaterdag tegen Paok Saloniki. Plaats van handeling (15 uur) is het terrein van DOS’37 in Vriezenveen .

De 23 spelers die meegaan naar Herzlake zijn:

Nick Marsman, Sonny Stevens, Joël Drommel, Giorgos Katsikas, Peet Bijen, Joachim Andersen, Jeroen van der Lely, Vincent Schmidt, Richard Jensen, Hakim Ziyech, Kamohelo Mokotjo, Jelle van der Heyden, Tim Hölscher, Kyle Ebecilio, Chinedu Ede, Torgeir Borven, Jari Oosterwijk, Alessio da Cruz, Fredrik Jensen, Ruben de Jager, Ninos Gouriye, Brem Soumaoro en waarschijnlijk dus Stefan Thesker.