Spelersbus 1 vertrekt zaterdagmorgen om 08.15 uur, bus 2 om 10.15.
Volledig scherm
PREMIUM
Spelersbus 1 vertrekt zaterdagmorgen om 08.15 uur, bus 2 om 10.15. © ANP

Ruim twaalf uur lang op pad: FC Twente tegen ADO Den Haag wordt een hele operatie

ENSCHEDE - ADO-uit is voor FC Twente morgen bepaald geen routineklusje, eerder een hele operatie. De ploegen spelen een keer 75 minuten en een keer 45 minuten tegen elkaar. „Veel gepuzzel en geregel”, zegt Ron Jans opgewekt. De trainer is al met al minimaal twaalf uur onderweg. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.