Streaker verstoort wedstrijd vrouwenteam FC Twente

VideoHENGELO - De supporters van FC Twente Vrouwen konden er vrijdagavond wel om lachen. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Achilles’29 dook er vrijdag plots een ‘streaker’ op. De man rende het veld op in een opvallend tenue. Het zorgde voor een hilarisch moment.

Op sportpark ‘t Wilbert waren de voetbalsters van FC Twente en Achilles’ 29 bezig aan de laatste minuten van de wedstrijd, toen er plots een man met ontbloot bovenlijf over de boarding sprong. De man droeg een opvallende grote, roze pruik en een roze korte broek. Hij maakte enthousiast rondjes over het kunstgrasveld, wat leidde tot hilariteit bij het publiek. Wie de man was en waarom hij het veld bestormde is een raadsel.

Nadat scheidsrechter Heuts de streaker zag en hard op zijn fluit blies, verdween de man snel over de boarding en via de bosjes vertrok hij richting de parkeerplaats. Daar stond een auto op hem te wachten. Heuts dreigde nog met een staking. Zover kwam het niet, de wedstrijd werd uitgespeeld (4-0) en van de streaker heeft niemand meer wat gehoord. 

Volledig scherm
FC Twente Vrouwen - Excelsior Barendrecht © Timo Oving