Spandoek op personeelsingang van MST. Steunbetuiging FC Twente supporters VAK P voor de zorg.
Volledig scherm
Spandoek op personeelsingang van MST. Steunbetuiging FC Twente supporters VAK P voor de zorg. © Lars Smook

Supporters FC Twente hangen gigantisch spandoek op bij personeelsingang MST

ENSCHEDE - Supportersvereniging Vak-P heeft woensdagavond een gigantisch spandoek opgehangen voor de personeelsingang van het MST in Enschede. De supporters van FC Twente laten zien dat ze in deze hectische tijd volledig achter het zorgpersoneel staan. 

De fanatieke voetbalfans klommen woensdag met toestemming van het MST op het dak om het spandoek boven de personeelsingang op te hangen, maar het spandoek bleek iets te groot te zijn. Uiteindelijk heeft het een plek gekregen pal voor de ingang.

Heracles Almelo

De fanatieke achterban van Heracles Almelo liet zich dinsdagavond al van zijn beste kant zien. Supporters van de voetbalclub hingen een levensgroot spandoek op bij ziekenhuis ZGT Almelo, als steuntje in de rug voor het zorgpersoneel, in de strijd tegen het coronavirus.

Waar de Almelose burger vredig slaapt, staan zij dag en nacht paraat!’, prijkt op het spandoek pal naast de hoofdingang. Zo’n twintig supporters, vanuit de fanatieke supportersgroepen Vak’74, Tifosi BiancoNero en Unity, bezorgden het personeel van ZGT daarmee een warm gevoel.